• Interesse in basketbal

  Basketbal heeft alles: snelheid, samenspel en veel scores. Het is een teamsport met het oog voor het individu, waarin jij je fanatiek, sportief en gezellig kunt uitleven.
   
  Jongens en meiden vanaf 5 jaar leren bij ons, tegen een klein bedrag, op woensdagmiddag spelenderwijs met een bal omgaan in de kidsgroep Basketball’s Cool . Vanaf 7 of 8 jaar ga je trainen en eventueel wedstrijden spelen. Bij de jeugd zijn er 6 leeftijdscategorieën. Vanaf circa 19 jaar speel je met de senioren mee.  Wil je alleen trainen: prima. Daarnaast ben je van harte welkom bij onze seniorenrecreantengroep met 30 deelnemers.  We willen iedereen met plezier laten sporten.
   
  Voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar hebben wij op woensdagmiddag de Basketball’s Cool groep.
  Daar gaan de kinderen op een speelse manier aan de slag met een bal. Ze doen eerst een paar keer gratis mee en vervolgens koop
  je een 10-rittenkaart voor € 33 om te kijken of deze sport iets is voor je zoon of dochter. Als je een strippenkaart koopt krijg je een gratis basketbal.

  Trainen en wedstrijdspelen voor de jeugd:
  Vanaf 7 jaar zijn er mogelijkheden om te trainen of wedstrijden te spelen. Om kennis te maken kan je (bijna) altijd bij een team meetrainen en sfeer proeven. De indeling bij een groep hangt natuurlijk af van de leeftijd, wat je leuk vindt, je fysiek en pas je ook mentaal bij de betreffende groep.
  Als je begint met basketballen is het slim om eerst een paar maanden te trainen en dan kijken we samen in welk team je kunt instromen. Als je wedstrijden gaat spelen krijg je een “link” naar de online app Sportlink. Daar vind je dan alle informatie over het wedstrijdschema, standen etc. 
   
  Ben je senior en wil je geen competitie spelen dan doe je toch mee met onze recreantengroep? Een mix van 35 ervaren basketballers en nieuwkomers die allemaal de ruimte krijgen om een balletje te gooien. Kom gerust op disndagavond een paar keer meedoen om te kijken of het bevalt.
   
  Gratis een maand proberen / informatie:
  Heb je interesse meld je dan aan, doe een maand lang gratis mee en kijk of je (zoon of dochter) basketbal leuk vindt. Omdat onze leden uit de hele regio komen zijn er vaak carpoolafspraken te maken.  
   
  We organiseren het basketbal samen; win-win
  Lid worden van onze club betekent dat je als lid of ouder, een deel van de periode van het lidmaatschap helpt om van Blue Arrows een leuke club te maken. Een proactieve houding dus.
   
  Zie de tekst onder het hoofd
  “Participatie spelregels” 

  Stuur al je vragen naar info@bluearrows.nl, wij nemen snel contact met je op. Wil je je nu aanmelden? Dat kan rechtstreeks via de site; kijk onder het hoofd: lidworden - aanmelden
 • Voor aanmelden klik op de button hieronder