• Interesse in basketbal

  Basketbal heeft alles: snelheid, samenspel en veel scores. Het is een teamsport met het oog voor het individu waarin jij je fanatiek, sportief en gezellig kunt uitleven.

  Jongens en meiden vanaf 5 jaar leren bij ons, tegen een klein bedrag, op woensdagmiddag spelenderwijs met een bal omgaan in de kidsgroep Basketball’s Cool . Vanaf 7 of 8 jaar ga je trainen en eventueel wedstrijden spelen. Bij de jeugd zijn er 6 leeftijdscategorieën. Vanaf circa 19 jaar speel je met de senioren mee. Wij hebben zowel dames- als herenseniorenteams. Wil je alleen trainen: prima. Daarnaast ben je van harte welkom bij onze seniorenrecreantengroep met 30 deelnemers.  We willen iedereen met plezier laten sporten.
   
  Voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar hebben wij op woensdagmiddag de Basketball’s Cool groep.
  Daar gaan de kinderen op een speelse manier aan de slag met een bal. Ze doen eerst een paar keer gratis mee en vervolgens koop
  je een 10-rittenkaart voor € 33 om te kijken of deze sport iets is voor je zoon of dochter. Als je een strippenkaart koopt krijg je een gratis basketbal.

  Trainen en wedstrijdspelen voor de jeugd:
  Vanaf 7 jaar zijn er mogelijkheden om te trainen of wedstrijden te spelen. Om kennis te maken kan je altijd bij een team meetrainen en sfeer proeven. De indeling bij een groep hangt natuurlijk af van de leeftijd en ook van wat je leuk vindt. Als je begint met basketballen is het slim om eerst een paar maanden te trainen en dan kijken we samen in welk team je kunt instromen. Als je wedstrijden gaat spelen krijg je een “link” naar de online app Sportlink. Daar vind je dan alle informatie over het wedstrijdschema, standen etc. 

  Senioren competitie en recreatief ballen
  Sinds 2020 is er zowel een dames- als heren seniorenteam.  Het aantal deelnemers groeit dus het kan zomaar zijn dat we je graag laten deelnemen in een nieuw team. We zullen onze wekelijkse dinsdagavondtrainingen weer opzetten wanneer de coronamaatregelen het weer toelaten. 
   
  Wil je geen competitie spelen dan doe je toch mee met onze recreantengroep? Een mix van ervaren basketballers en nieuwkomers die allemaal de ruimte krijgen om een balletje te gooien. Kom gerust een paar keer meedoen om te kijken of het bevalt.
   
  Gratis een maand proberen / informatie:
  Heb je interesse meld je dan aan, doe een maand lang gratis mee en kijk of je (zoon of dochter) basketbal leuk vindt. Omdat onze leden uit de hele regio komen zijn er vaak carpoolafspraken te maken. 
   
  Stuur al je vragen naar info@bluearrows.nl, wij nemen snel contact met je op. Wil je je nu aanmelden? Dat kan rechtstreeks via de site: lidworden - aanmelden