• Participatiespelregels

    Bij Blue Arrows helpen we allemaal om de club te organiseren. Iedereen draagt een steentje bij. Zo worden ouders bij de jeugd ingezet om te rijden naar uitwedstrijden en bij het 'tafelen' bij de thuiswedstrijden; het bijhouden van de scores e.d. Een simpel klusje tegenwoordig met een Ipad. Ook de spelers zelf nemen taken op zich: vanaf de U14 gaan spelers zelf tafelen en vanaf de U16 worden ze ingezet als scheidsrechter voor de club. De volwassen spelers worden ook volgens schema ingedeeld als scheidsrechter of tafelaar. Dit noemen wij de standaard taken.

    Daarnaast zijn er diverse commissies waar leden actief zijn, bijvoorbeeld de technische commissie, activiteitencommissie, bestuur enz. De zogenaamde "niet standaardtaken". Daarover maken we met leden en ouders zo snel mogelijk na aanvang van lidmaatschap afspraken. Wat we verwachten kan je lezen onder het kopje participatiebeleid.

    Binnen onze club zijn er kleine en grote taken en er zijn altijd vacatures. Van iedere taak is een korte beschrijing van de inhoud van de taak. Wil je informatie over het onderwerp participatie? Stuur een mail naar info@bluearrows.nl

    Door op onderstaand fluitje te klikken lees je het formele participatiebeleid.

  • Klik op het fluitje en lees het formele beleid goedgekeurd in de ALV december 2021