• Participatiespelregels

    Bij Blue Arrows helpen we allemaal samen om de club te organiseren: iedereen draagt een steentje bij.Zo worden ouders bij de jeugd ingezet om te rijden naar uitwedstrijden en om te 'tafelen' bij de thuiswedstrijden; het tellen/ registreren van de wedstrijd.Ook de spelers zelf nemen taken op zich: vanaf de U14 gaan spelers zelf tafelen en vanaf de U16 worden ze ingezet als scheidsrechter voor de club.

    De volwassen spelers doen actief mee en worden ook volgesn schema ingedeeld als scheidsrechter of tafelaar.Daarnaast zijn er diverse commissies waar leden actief zijn, bijvoorbeeld de technische commissie, activiteitencommissie, bestuur enz.Kijk onder Onze Club: voor Commissies en meer informatie.

    We doen het samen! Een club voor leden, samen met de leden.

    Daarover maken we met leden en ouders zo snel mogelijk na aanvang van lidmaatschap afspraken. Wat we verwachten kan je lezen onder het kopje participatie spelregels. Binnen onze club zijn er kleine en grote taken te onderscheiden en er zijn altijd vacatures.De volgende bijlage geeft in vogelvlucht een overzicht van taken en vacatures. Van iedere taak is een korte beschrijing van de inhoud van de taak. Wil je informatie over het onderwerp participatie? Stuur dan een mail naar  vrijwilligers@bluearrows.nl