• Blue Arrows zoekt nieuwe bestuursleden meldt je aan!

   


  Beste leden,

  In verband met het recente besluit van Francesca en Wietske om hun functie als bestuurslid per 1 juni a.s. te beëindigen, ontstaan er vacatures in het bestuur die op korte termijn om invulling vragen. Met hun vertrek bestaat het bestuur nog slechts uit twee personen (Marco en Henk) waarmee het bestuur formeel niet meer aan het minimum van drie leden voldoet. 

  Marco (voorzitter) en Henk (penningmeester) zijn bereid om hun periode van vier jaar nog enige tijd te verlengen, maar met zijn tweeën redden zij het niet. Ze zijn overigens niet gehecht aan hun huidige functie wat betekent dat ook kandidaat-voorzitters en kandidaat-penningmeesters welkom zijn om zich beschikbaar te stellen.

  Het bestuur verzoekt daarom leden / ouders zich beschikbaar te stellen voor een functie in het bestuur. Het streven is om met minimaal vijf bestuursleden verder te gaan.

  Met het vertrek van Wietske komt de functie van secretaris vacant. Voor deze rol zoeken we een enthousiasteling met affiniteit met formeel / juridische zaken. Hij / zij structureert vergaderingen en doet de verslaglegging van bijeenkomsten. Belangrijke aandachtspunten zijn het (mede) vormgeven en ontwikkelen van een strategisch beleidsplan.
  Gevraagde competenties zijn:
  • verbindend
  • gestructureerd, kunnen plannen en organiseren
  • digitaal vaardig
  Francesca had technisch beleid in haar portefeuille en vormde de verbinding tussen het bestuur en de Technische Commissie en Wedstrijdzaken/Scheidsrechters- planning. Voor deze rol zoeken we een persoon met een affiniteit met basketbal en kennis en/of interesse in de achtergronden van het technisch beleid. Uitdaging voor de komende jaren zijn o.a. de ontwikkeling van een basketbal-technische visie en de eventuele integratie van buitenbasketbal / 3 x 3 basketbal binnen Blue Arrows.
  Gevraagde competenties zijn:
  • sport/basketbal-technische achtergrond
  • initiatiefrijk
  • communicatief sterk
  Als vierkoppig bestuur kwamen we tijd te kort. Om die reden zoeken we een algemeen bestuurslidom het bestuur te versterken, en die zich toelegt op  verbindende activiteiten en/of sponsoring en/of PR & communicatie. Gevraagde competenties zijn:
  • motiverend en verbindend
  • initiatiefrijk
  • commercieel inzicht
  Als bestuur komen we 1 x per maand bij elkaar. Daarnaast is er veel informeel contact met elkaar en met leden van de vereniging; wij willen op een laagdrempelige manier betrokken zijn met en beschikbaar zijn voor de vereniging. Kernwaarden van de vereniging zijn sportiviteit en gezelligheid. Binnen de vereniging is zowel plaats voor recreatief basketbal als voor de wedstrijdsport.
  Reacties ontvangen we graag per mail gericht aan bestuur@bluearrows.nl en/of telefonisch via 06-10960386 (Henk) of 06-19626942 (Marco).