• Vanaf 25-9-2021 is in de sportkantine van Hoenderdaal een QR code verplicht als je hier wilt gaan zitten.

  Voor afhalen en/of het terras is deze verplichting er niet.

   

  Dit is het bericht vanuit Hoenderdaal zelf:

  Zoals je wellicht hebt vernomen, moeten wij vanaf a.s. zaterdag verplicht om een geldige QR code vragen als je gebruik wilt maken van ons Sportcafé. Hoewel dit binnen accommodaties zoals die van ons voor vreemde situaties leidt (binnen en buiten sporten mag zonder QR code en 1,5m), worden er helaas vooralsnog geen uitzonderingen gemaakt voor sportkantines. Op het terras en voor het afhalen van een (sport)drankje of iets te eten hoef je geen QR code te hebben.

  Mocht je vanaf a.s. zaterdag 25-9-2021 binnen in ons Sportcafé iets willen nuttigen, dan verzoeken wij je vriendelijk je vooraf te melden bij één van onze medewerkers aan de bar. Zij kunnen dan daar jouw QR code scannen, waarna je plaats kunt nemen in ons restaurant of aan de bar. 

  Vanzelfsprekend hopen wij van harte op jouw medewerking. Discussies over de zin of onzin van deze maatregel met onze medewerkers is zonde van je energie en maakt ook de werkdag van onze collega's niet leuker. Liever hebben wij het met je over je sportieve prestaties, lekkere wijntjes, biertjes of gerechtjes of over je mooie reiservaringen tijdens afgelopen zomervakantie. 

  Wij wensen je vooral heel veel sportplezier en succes tijdens het nieuwe seizoen en hopen je van harte te mogen blijven verwelkomen in ons Sportcafé. Heel graag tot gauw!

  Team Hoenderdaal