• Aanmelden: Welkom!

  Blue Arrows is een gezellige dynamische sportclub met enthousiaste leden. 

  Ben jij ook geinteresseerd, en vind je basketballen leuk? Kijk dan verder op de site onder 'Lid worden' voor meer informatie over onze club en hoe je je kan aanmelden.

  Vrijblijvend eerst meedoen is mogelijk: stuur een email naar info@bluearrows.nl

 • Aanmelden als Lid

  Aanmelden als lid bij Blue Arrows gaat eenvoudig met het formulier dat u hieronder kunt invullen. Met uw aanmelding stemt u in met automatische incasso (die 2 x per seizoen plaatsvindt en voor BBsC bij afgifte van de strippenkaart)tenzij u expliciet geen automatisch incasso wilt: In dat geval informeert u de penningmeester (penningmeester@bluearrows.nl). De kosten voor niet-automatische incasso bedragen € 10,- per incasso en worden bij het contributiebedrag opgeteld”. 

  Wij organiseren het basketbal samen; win-win

  Lid worden van onze club betekent dat je als lid of ouder, een deel van de periode van het lidmaatschap helpt om van Blue Arrows een leuke club te maken. Een proactieve houding dus. Lid worden van Blue Arrows betekent dat je akkoord gaat met de “participatie spelregels”. In feite komt het er op neer dat leden en ouders samen de club runnen en dat iedereen op een bepaalde wijze de  handen uit de mouwen steekt. Lees meer hierover op de pagina: Lid worden:

  Digitale foto opsturen

  Als je wedstrijden gaat spelen, bij aanmelding direct een goed gelijkende digitale foto opsturen naar ledenadministratie@bluearrows.nl

  Vermeldt daarbij de naam en geboortedatum van het lid dat competitie gaat spelen.

 • Aanmelden Lid

  Voornaam *
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Nationaliteit
  Competitie *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging *
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Bic
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!